Majesty

En vecka senare har hon fortfarande inte kommit med bilderna!!! Dåligt... Men har faktiskt en knäpp dator att skylla på denna gången.
Det enda jag har är matbilder. På frukost från idag, egengjord pizza från igår med kronärtskockor/oliver/cashew/parmaskinka/salami/ruccola/ricotta! Cpgod var den kan jag lova!
Jaja vi hörs så fort min dator mår bättre, kram

https://cdn1.cdnme.se/3280471/7-3/pic_51a0651be087c368e6de509b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3280471/7-3/pic_51a065459606ee790fed6eda.jpg" class="image">


Paris!!

Heeej kom hem från Paris på natten från tisdag till onsdag och har sedan dess klarat av sista matte-nationella, en vårbal och sen har jag sovit ut också! All stress släpper både kroppen och knoppen. Meeeen ska visa några bilder från Paris, för det är en så himla vacker stad så tror ni vill se en liten del av den iaf! Sååå på återseende när jag är nöjd med bilderna, oki? Kramisar

https://cdn2.cdnme.se/3280471/7-3/pic_51974bf9ddf2b3354714ebdb.jpg" class="image">


Ett rosa inlägg

Heeej! Ledsen för överredigerade bilder med mycket rosa i men i like it!! Antar att jag är i en sån fas nu haha... Jaja, igår var en ganska chill dag. Samhällsekonomiprovet (långt ord omg stavade jag ens rätt??) gick helt ok så har inga större problem med att smälta det. Sen hade vi egentligen gympa men jag och Alex köpte jordgubbar istället!! Åh så underbart, det smakade verkligen sommar!
Efter det drog jag en soya-latte och tjejsnack på coffehouse med Juulia. Sen tog jag en runda runt svartån och pluggade lite matte. Sååå en bra dag i korta drag!

Bilder kommer här! KRAAM


Söndagsmyyys

Goodmorgon friendosss!

Startade dagen med god frukost + en stor kopp starkt kaffe, ärligt talat kan det bli bättre?? Just det, jag va ensam hemma också hiho. Nu sitter jag och myser i soffan med senaste ELLE interiör men måste snart dra mig mot samhällsboken... Ska göra det sista idag så jag är säker imorrn när provet äääär, känns bäst att slippa ångesta över att jag kunde pluggat mer likzzz

Såå hoppas ni har en fin söndag!! PUSS

/A


Lördag 11.26/podcast

Hej hej!
Lördag idag, och jag startade dagen med en härlig promenad runt svartåån med Alex och Sigges podcast i öronen. Har på senare tid blivit smått beroende av deras tjatter haha!
Hur som helst, dessa bilder är ifrån olika dagar av veckan! Måndag och torsdag om jag inte minns fel...

Idag ska jag plugga samhällsekonomi (yaaaay:)))))) och sedan åka till Uppsala på middag, såååå vi höres en annan dag oki? Kram!


VALBORG/1:A MAJ

Halvtråkiga bilder... första från igår, resten från idag!
 
Igår hade vi väldigt mysigt med tacomys här hos mig! Efter det drog vi till Victor och hade det fortsatt trevligt, fin Valborg tycker jaag. Alexandra sov sedan här och idag har vivarit trööötta. Vi har också tagit en härlig vårpromenad, pratat en jävla massa, träffat upp boysen för picknick, spelat lite basket och njutit av solen den gångerna den inte var bakom moolnen. Med andra ord en fin dag!
Idag är det första maj och om 9 dagar åker jag till Paris, och om 10 dagar fyller jag år. Känns feeeeett!!
 
//A

RSS 2.0