ELLE + C-vitaminer

Hej vänner! Febern härjar fortfarande men mår mycket (mycket!) bättre idag. Tror att all glass, läsning och sömn har hjälpt mina vita blodkroppar, hiho.
Har också ätit en massa C-vitamin osv osv. Ska försöka sova lite mer och sen få i alla fall lite plugg gjort, om hjärnan orkar vill säga.
Sen ska jag också försöka bättra på mig till imorrn så att jag kan jobba lite och sen kanske ner på stan en liten stund, vi får se! Kramar och pussar <3


Sjuk... :(

Hej hej! Har åkt på den jobbigaste förkylningen på länge vilket jag inte alls har tid med!! Snart sätts betygen, det är snart jul osv osv... Ska försöka sova bort den här skiten så hörs vi sen! Kramisar


Julklappar!

 
 
ett hastigt ihopsatt, rätt så fult, tattigt collage med en del av mina julklappsönskningar! alltså:
Elle prenumeration
Kuddar (helst stjärnor alt. mönster)
Linnen från Hollister!
Springskor
 
+ en heeeel del annat! LÄNGTAR TILL JUUUL 

10.41

Hejsaaan! Vet att mobilbilder suger men that's the life of someone who studies alot vänner och kamrater! Man hinner inget annat (...kul!!).
Hur som helst:
Goood mat i fredags, löjrom, pilgrimsmusslor, avokado, räkor osv. Thanksgiving igår!! Ni vet med kalkon, pekannötspaj och sånt? Rullade hem igårkväll kan jag säga, hehe. Kommer rulla runt hela veckan om julen fortsätter såhär.
Aja, ska plugga liiite idag sen ut och springa och sedan ha lite simskolegrupperrr.
PUSS FRÅN MOI


Diana Svensk

Diana Svensks blogg är väl kanske inte den bästa, men kläderna i hennes märke SVENSK är skitcoola! Annorlunda + 100% eko, i like it. Tycker även vissa bilder på bloggen ger lite inspiration faktiskt, så kolla in den om ni vill här!
 
Nu: fredagsmys med mami och papi ♥

En torsdag

med fika avec Julia + egopicssss! Hehe, har nyss sprungit en liten runda runt svartån och ska snart äta goood maaat. Älskar mat (nähä???) mest i hela världen typ.
Jaja, ska inte bli långrandig. Tänkte hoppa in i duschen en snabbis, inget speciellt plugg idag nämligen! Kram på er som fortfarande kommer hit :))))


Kul för mig

Som ba drunknar i plugg denna veckan, lär inte få mycket annat gjort tyvärr... Men planering löser det mesta så ska försöka få liiite tid över till mys! Har julkänsla i hela kröppa, känns knäppt men hur bra som helst, hiho

Kraamar och pussar


Söndagsmorgon

Bästa sättet att starta morgonen på! Kaffe, bästa tofflorna och inredningstidningar. Godmorgon!


Veckan

Kul bloggning? Ne, ba Odd Molly kofta cravings, franskaplugg avec soya latte och en massa plugg och mys. (+ James Franco!!!) Bra vecka, imorrn är fredag: ännu bättre!



Silvia top/BikBok

 
Är inget fan av varken paljetter eller bikbok men ååå den här är så himla fin! Går loss på 299 kr, men snart är det ju jul... hehe

Bilder + lördag

hej jag heter alice och vill inte vara med på kort :))))
maaaaaaaat
myyyyyys
till och med hjorten fick vara med, hiho
 
Hello kompisar! Hade ni en fin fredagskväll? Det hade i alla fall jaaag. Som sagt så var jag ju med Julia igår, stekte kyckling och åt med klyftpotatis + bea, hehe. Inte gourmetmat men nog så gott ändå! Lite filmtittande och popcorn på det, himla mysig kväll osv. 
Idag är det en ny dag och jag ska: träna lite, äta good mat (hehehe), träffa Nora, göra lite plugg och sen hem till Eric och ha en minifilmkväll med några ur klassen. Bra lördag tycker jag!
Vi hörs juu, puss ♥
 

15.27/Fredagsupdate

Hejsan hejsan! Freeedag idag!! Hur skönt? Sitter just nu på Aqua där Julia klipper sig, och när hon är klar ska vi väl ranta runt på stan ett tag. Men efter det ska vi hem till henne och laga mat och bara myyyysa. Bästa, äälskade fredag!

Tre bilder från veckan på mellis, nån failad bild som blev lite cool hihi + en från idag nu hos frissan. Vi hörs (med bilder??) senare babes!


Inredning!

Alltså ååå är inne i en sån där period där jag bara vill gå omkring i mina rosa tofflor, laga mat, baka bröd, titta på film, inreda, måla osv... Ja, men ni vet! Är, med hela kroppen, inställd på någon ny sorts kanal verkar det som. Låter flummigt, but it's true!
Här har ni bilder på otrooligt fina hem, dör lite. (Vill göra om!!)
 

(1: weheartit.com, 2: kreativinredning.blogg.se, 3: weheartit.com)
 
Take care! ♥

Yes we CAN!

Detta ska inte bli en politikblogg men YES!! Obama vann!


♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀

Fina/härliga/inspirerande bilder från min tumblr (m-aniac.tumblr.com), ENJOY! ♥
 

Kändiscrush

God eftermiddag! Idag har jag varit i skolan, kommit hem, pluggat och tagit en springtur i det "härliga" vädret. Men men, det gick bra i alla fall!
Unnar mig just nu att läsa bloggar och vila ögonen på min nya kändiscrush; Aaron Johnson
Han är med i Savages som jag såg på bio med Julia i förra veckan. Stört bra film förresten!! Och mysig kväll såklart! 
 

Jag gör min grej/Snook

 
Kolla kolla! Nya tröjan pååå. Istället för på galge liksom. Inte världens bästa bilder men, skitsamma, det går la bra ändåå!
Den kommer i alla fall från Indiska, och blev min för 400 kronor! Heeelt klart värt det, älskar att den ser lite 2nd hand ut och sådär.
 
NU blir det maaat och TV, sedan ladda för en ny dag imorgon ♥
 
PS. Jag gör min grej med Snook är sjuuukt skön. Ni som känner mig vet att jag älskar de, hihi, lyssna på spotify här!

This morning

bilder från imorse
 
Hej hej! Idag simmade vi med klassen, och alla hatar väl det men eftersom jag simmar i VSS så kan jag ju ett och annat hehe... Jaja, ska plugga lite och äta mellis och så - sen ner och simma! Meeeen efter det så hörs vi, kramisar ♥

Dance 'til you're dead

Letar hotell till eventuell London-resa + tranbär, nötter och kaffe. Lite senare ska jag träna och efter det dra till min gudmor på middag! Söndagar är helt enkelt de skönaste dagarna, ibland i alla fall!


Höstlovsveckan

Finfinfina höstlovsveckan i fyra bilder! Lite ego, lite café, och lite halloween. Mysigt mysigt, imorrn blir en slappdag och sen på måndag börjar rutinerna och allvaret igen - ska bli skönt!


Förresten...

...designen är INTE klar än!! Ska be Julia hjälpa mig lägga in header + bild i menyn, ändra typsnitt osv osv, är dålig på sånt. Kan bara grunderna hehehe.

inspiration/colours

     
                                             (weheartit, google, tumblr, olika bloggar)
 
Hejsan! Har ett litet guldarkiv på datorn där jag sparar bilder som jag tycker om/som inspirerar mig. Joxade ihop de lite snabbt igårkväll till ett collaaaage och tänkte dela med det till er, hehe. 
Har förresten fixat klipptid (!) så ska dit om en timme, och imorgon Sthlms-tripp #2.
 
Ha det bra så hörs vi snart! ♥
 

ååååå saknar den här bloggen stört mycket!!

....kanske byter tillbaka, eftersom jag är ensam på ochviba. Det känns ganska ensamt och så, men vi får se! 
På återseende då! Kraaam ♥

RSS 2.0