What goes around

Hej hej! Sovmorgon imorse till 9.40, vilket betyder lång mysfrukost och nytvättat hår, hehe. Historia, franska sen lunch och sen nu har vi halvstudiedag... Dumma fryx, så himla onödig dag!!
Jaja, har pluggat lite nu men orkar inte mer så lyssnar bara på musik och tittar bloggar/instagrammm.
Har förresten börjat lyssna på Justin Timberlake igen (!!) Om ni inte lyssnar på honom så börja med det! för Gud i himlen va bra han är!! Hehe

Aja, ett litet collage med olika roliga grejer får ni! Lite hemmagjord pizza och en egobild jag bjuder på :))) Det är ändå endast vänner och stalkers som läser denna bloggen sååå...
Stora kramisar på er mina poolers!


Jan. 27, 2013

Blev frisk för länge sedan men en massa plugg kom omvägen för bloggningen tyvärr! Inget glamorous liv här inte.... Inte än i alla fall!
Aja, Västerås kyla dööödar så håller mig mest inomhus, så har inte hittat på nåt kul direkt. Idag har jag bakat bröd och ska snart ha simskolor! Osammanhängande hahaha, aja puss puss!


Oootuuur

Skulle spenderat helgen i Sälen men fick hög feber i torsdags och är fortfarande sjuk... Såå det blir vitaminer och gossip girl istället! Mår redan mycket bättre så min kur verkar funka, hehe. Jaja, vi hörs när jag mår bättre!!
Kramisar


Onsdag

Sitter och har rast och orkaaaar inte ha sista lektionen... Men men, har bara data kvar sen slutar vi så det e najs!

Ett litet collage ba så ni får nå att kolla på! Pussss


Oooops

Hahahaha dööör, skrev fel namn på killen... Han heter såklart Simon NessMAN inte nåt annat! Hehe...


T.G.I.F

            
         
Från min tumblrrrrr + en bild från google (den på Simon Nesser....... dör)
 
Hej hej! Senaste dosen av fina bilder har ni här ooovan. 
Btw, fredag igen! Sen när började tiden gå såhär fort? Känns hur som helst bra att börja skolan igen. Nästa helg är det den årliga resan till Sälen och skidåkning som gäller, can't wait! I år är det vi som är nior, som sitter längst bak i bussen och blablabla ja ni hänger med. Gryyymt med andra ord.
 
Vi hörs! Kramissss

Dröm-mellis!!

Nyttiga chokladbollar (!), kaffe, pumpakärnor, cashew, macadamianötter och en clementin. Säger som rubriken: DRÖM


Tisdag...

...vilket betyder att skolan börjar imoooooorrrrnnnnn, har ingen lust nu men det ska bli skönt med rutiner igen! Så det blir säkert bra!

Ville ba höra av mig, så hejdåå


Tove/gossipgirl/idaaag

Hejsan svejsaan! Tog nästan inga bilder alls under de här tre dagarna, men vi hade annat för oss! Gick på biio, skrattade, pratade, gick promenader och fikade osv osv. Sånt man gööör när man har kompisar här liksom. Ni får se de som blev någorlunda bra och roliga... (haha ok alla är dåliga).
 
Har förresten en ny spegel i mitt rum, den är såå fin!
Nej hörrni nu ska jag se några avsnitt av gossip girl, sen ska jag ut och springa. Ha det! ♥
 
 
PS. Ska ge er receptet på den goda blåbärssmoothien!! Grymt bra som frukost!

5 januari

Tiden gick så galet fort när Tove var hääär, shit! Vi hade i alla fall jättemysigt, och vi träffade också Alex (såklart!) som ni ser på bilden ovan.
Har lite fler bilder från systemisen som kommer upp här, puss!


Screaaam and shoooout

Heeej! Gott nytt på er och god fortsättning! Hoppas ni hade en mysig eller galen kväll och natt igåååår. Vi var några tjejer som åt lite mat osv osv, orkar inte skriva allt här haha men vi hade kul i alla fall! Vi hann ner till stan innan tolvslaget och firade in det där med massor av folk och kramar, hiho.

Tog tyvärr inte så mycket bilder, men här är tre styckeeeen! En på mig, Alice O och Alex, den andra på mig, Kajsa, Alice, Rebecca. Den sista är de sista fyrverkerierna jag såg, gooosigt tycker jag!

Vi hörs, kramisar och pussisar


RSS 2.0