Jeans and Vans

 
Ledsen för dåliga bilder, men men! Här är mina två nya favoritplagg hehe, som mamma kom hem med från USA! Har suktat efter vita vans över ett år nu, sååå är lycklig hihi! Kärlek kan köpas för pengar... ibland.

SENASTE VECKAN I BILDER//VÅÅÅR

Hej mina vänner och kamrater! 
Nu verkar våren äntligen ha kommit (peppar peppar!!!) och jag blir på såå galet mycket bättre humör när solen kikar fram från bakom molnen. Idag har jag lunchat med Alex på global, hade tyvärr inte med mig kameran... Men men, vi hade hur trevligt som helst iallafall!
Tänkte ta mig i kragen nu och ta en kopp te samtidigt som jag gör klart min fysikinlämning, då slipper jag stressa med den i veckan liksom. Så ska inte bli långrandig! Här har ni bilder från senaste veckan, you like? Puss! 
 
 
 
PS. På tisdag är det valborg då jag och några vänner ska ha tacomys och sen dra till djäknis och lite så, ska försöka komma ihåg att ta bilder då! 
 
 
// A

In tune//Thursday

Hej däär!
Har under veckan för första gången någonsin (!) missat en inlämningstid... Skyller på att jag har mycket att göra (eh bara saker som jag aldrig tar tag i??)
Har prioriterat att va med mina kompizar istället och tycker det gått rätt braaa! I fredags hängde jag ju med Alexxx, i lördags blev det oväntat röj hos Victor det var dock kuuul så w/e liksom?? Sov sedan hos Julia och henne träffade jag även i tisdags! Vad har jag annars gjort? Pluggat? Ni känner mig fööör väl bebs

Brb ska plugga fysik :)))


Naturgodis/chillhäng

Nu har jag det omtalade naturgodisknapret med min söta bästiiis! Men ska vara social nuuu, ville ba höra av mig hihi visst är jag go??


Consolation Prizes

 
           
           
Säg nu inte att ni inte blir sugna på att bo på landet när ni ser bild nr 1????? tom jag som stadsmänniska vill fly lägenheten och bo i stuga!
 
Sådär gänget! Har inte så mycket mer än inspirationsbilder att bjuda på just nuuu. Lite boring men that's life ibland. Förresten. Känner mest såhär: FUCK SCHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
All motivation är borta typ, det är jobbigt för nu har vi väldigt mycket att stå i *:)*
Hur som haver är det därför jag är lite frånvarande, och det är inte pga plugg tro mig haha! Men men, imorgon är det fredag och jag ska knapra naturgodis med Alexandra efter skolan = yaaay! På lördag ska jag träffa Julia och kanske några till, men det återstår att se vad vi hittar på för bus! 
 
 
Btw har fastnat för denna låt, skitrolig att göra stämmor till hihi! Kraaam

HANDMADE LOVEBAR

 
 
Heeeej på er vänner!
Seriöst den här lovebaren var fan en av de bästa sakerna som hänt mig i hela mitt liv (i matväg dåråå). Fick den som förtidigfödelsedagspresent av Julia i förra veckan, åt upp den såfort jag kom hem hihi. 
Fick även lite fler saker jag ska visa er, som jag sa är hon grym på att köpa presenter, julklappar... ah, you name it! 
 
Igår kom min mami hem från USA efter att ha varit där med jobbet i tio dagar. Att vara borta från henne/papi i över en vecka är alltid jobbigt haha :( Förutom en massa kramar fick jag liite presenter, kan visa vid ett annat tillfälle! Sounds good? Great! 

Jobbig app.....

Äntligen får jag igång spåren på mobilen!! Den har h funkat så därav frånvaron... Men men, har en del saker att visa er så vi tar det vid ett annat tillfälle med ordentliga bilder, oki? Kram!
(Frukostbild kan ni få iaf! Banan-vanilj pannkakor hihi)


Onsdagsflumm

Hej bloggeeen!!
Idag har jag och Alex skitit i plugg och istället baka hallonscones (cpgoda) och tittat på olika flyg till London osv osv! Garvat en del har vi hunnit med ocksåå, hihi. Ett litet kollade får ni sen är det nog, pusssss


Födelsedagsfirande!!

Heeej sitter på espresso house med Julia och vi öppnar presenter!! Kan visa sen va jag fick hihi, känner ingen som är så bra på presenter som hon!
Kraaam


Ny skolvecka (......)

Måndagmorgon med favvoteet i favvokoppen! Och btw det snöade/haglade igår?? WTF?!

Meeeeen. Känns ändå helt ok med skola, bara april och maj kvar nu sen kan jag slappna av... Förhoppningsvis tar mina betyg mig så långt som möjligt! Men, om inte, som min mamma alltid säger till mig: de som vill nåt på riktigt, de tar sig dit de vill! Och det är ju faktiskt sant, sååå jag kan kanske vara lite lugn i alla fall. Jaja, hoppas ni får en bra start på veckan! Kramisssss


10.42

Hej heeej!
Sitter och myser med kaffekoppen i handen och med pyjamasbyxorna påå!
På dagens agenda står grillmys med pappi + min äldre bror + hans barn. Efter det simskolor! Har egentligen ingen lust men vad gör man ej för barnen?!?! Haha aja, ska dra snart så måste borsta gaddarna och byta om.
Vi hörs!

PS. Är beroende av fil + banan, därav den otroligt påvra frukosten hahaha


Torsdag

Samma upplägg som igår! Dagens frukost + egopic. Ska snart ta en promenad med papi på björnöööön, sen ikväll/eftermiddag ska jag träffa Nora på stan! Vi ska kolla lite grejs sen äta middag på antingen gränden eller nåt annat mysigt ställe, hihi.
Har inte så mycket mer att säga just nuuu, men vi höres poolers! Kraam


Onsdag

Dagens frukost! Åt samtidigt som jag tittade på sista avsnittet av pretty little liars... Hatar att avsluta en serie :(
Köpte förresten en jättefin blus inne på indiska idag när jag va på stan med mami! Om jag orkar (och kommer ihåg) kanske ni får se den, oki?

Puss och kram!


RSS 2.0